Használt laptop vásárlás – egyenesen a Star Elektro Kft-től!

Egyéb kategória
2022.06.01.

Használt laptop vásárlás!

Manapság mindennek rohamosan megy fel az ára. Nincs ez másképp a használt laptopok piacán sem. Pár éve még talán ennek a cikknek sem volt olyan horror ára, ma azonban már ez is rohamosan drágul.

Minden webáruházban elszálltak az árak? Tényleg mindenhol megfizethetetlen lenne egy újonnan vásárolt, újszerű használt laptop? Még szép hogy nem!

Ahol a laptop mindig is olcsó volt, és mindig is az lesz!

Sok webáruházban drágulnak az árak, viszont van egy hely, ahol mindig megfizethető lesz a használt laptop vásárlás. Ez pedig a Használtlaptop.eu webáruház. Mindegy, hogy Lenovo, Dell vagy Fujitsu gépet szeretnénk vásárolni: mindig a legjobb árakra számíthatunk.

Pontosan miket lehet náluk venni?

Nem csak notebookot! Egeret, Win10 kulcsot, mindenféle tartozékokat, kellékeket, eszközöket, akár monitor is kapható a kínálatukban. Tehát, egy komplett, szinte minden igényt kiszolgáló webáruházról beszélhetünk.

Milyen árakra számítsunk?

Ez mindig függ a prototípustól, de akár attól is, hogy a gépet később mire szeretnénk használni. Csak netezésre? Akkor már 50.000 Ft-ból is egész jó minőséget kaphatunk. Bivalyerős gépre lenne szükség, melyet újonnan egymillió forintért vásárolhatnánk meg? Akkor nagyjából 250-300.000 Ft-os árakra számíthatunk.

Mennyi idő alatt szállítanak házhoz?

Nem csak ez a fontos. Hanem hogy mennyiért! Egész Magyarországon ingyenes házhozszállítás. Nem kell érte fizetni, teljesen mindegy, hogy Sopronban, Szegeden, vagy Győrben laksz. Ráadásul, akár egy nap alatt! Ez ám a munkavégzés és az igazi ügyfélszolgálat.

100% garancia mindenre

A webshop tulajdonosa természetesen mindenre 100%-os garanciát vállal. Minden egyes termékre, minimum egy évet, mely csekély felár ellenében akár két évre is bővíthető. Ez nevezhető megfelelő felelősségvállalásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.